Algemene Informatie

Als u zich aanmeldt voor één van onze cursussen per post of per e-mail (volksuniversiteitmiddenlimburg@gmail.com) ontvangt u tijdig bericht of een cursus wel of niet doorgaat. Houd er wel rekening mee dat soms pas kort van te voren bekend is of er voldoende cursisten zijn om een cursus te kunnen laten doorgaan. De talencursussen zijn vrij van BTW. De prijzen van de overige cursussen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen van de cursussen zijn exclusief lesmateriaal, tenzij anders vermeld.

WAT U VERDER NOG MOET WETEN :

De cursussen vinden plaats op verschillende locaties in Roermond (R) en Weert (W)

Wij bieden taalcursussen aan op elk niveau, zowel voor beginners als voor gevorderden.De lessen worden gegeven in kleine groepen, het merendeel ’s avonds en enkele overdag. Lessen één op één zijn eveneens mogelijk.
In de schoolvakanties zijn er geen lessen en is het kantoor gesloten. De lessen worden wekelijks gegeven, tenzij anders vermeld. Aanmelden voor een cursus bij voorkeur UITERLIJK  10 DAGEN VÓÓR  AANVANG VAN DE CURSUS

De lestijden van de meeste avondcursussen zijn  van : 18.45 uur tot 20.15 uur en van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Vakanties

Herfst           :       14 oktober t/m 18 oktober 2019
Kerst             :       23 december 2019 t/m 3  januari 2020
Voorjaar      :        24 februari t/m 28 februari  2020

De Volksuniversiteit Midden-Limburg beschikt over een klachtenregeling. Deze is ter inzage op kantoor.

De Volksuniversiteit Midden-Limburg verzorgt ook cursussen en trainingen op maat voor bedrijven, instellingen  en particulieren. Wij sturen u graag een flyer toe met informatie over deze cursussen.

Bel naar 0475-346674 of mail naar (volksuniversiteitmiddenlimburg@gmail.com)