Russisch

RUSSISCH 1

Russisch is een wereldtaal, die wordt gesproken door honderden miljoenen mensen. Dat wil zeggen: Russisch is toegankelijk en vrij goed te leren.

De taalcursus Russisch 1 is bestemd voor beginners én voor mensen die Russisch al eerder hebben geleerd en hun taalkennis willen opfrissen of uitbreiden. De cursus is gebaseerd op een internationaal bekende communicatieve cursus Rusland. Russisch voor beginners met een ERK* niveau A1. Russisch 1 is gericht op praktische toepassing van de taal in woord en geschrift.
Russisch 1 biedt u de mogelijkheid Russisch op een eenvoudige manier te leren lezen, schrijven en spreken, zodat u vertrouwde, alledaagse uitdrukkingen en elementaire zinnen over concrete behoeften kunt begrijpen en gebruiken. U kunt zich op vakantie in de Russisch sprekende landen redden.

U maakt zich de Russische taal eigen aan de hand van dialogen met een hedendaagse context. Er komen dagelijkse gebruiken en sociale omgangsvormen van de Russen aan bod. Er wordt ook aandacht besteed aan de Russische mentaliteit, cultuur, tradities en geschiedenis.

Lesmateriaal:  Het cursuspakket bestaat uit een tekst- en een werkboek, inclusief  twee audio-cd ’s met dialogen, luisterteksten en liedjes. Verder kan het lesmateriaal worden aangevuld met door de docent aangepaste grammaticale uitleg en extra oefeningen. Iedere les bevat huiswerkopgaven.

Kosten cursuspakket: ± € 80,- ( voor minimaal 2 studiejaren, exclusief woordenboek Russisch-Nederlands/Nederlands-Russisch.

  • ERK betekent: Europees referentiekader

Plaats:                Roermond BC Broekhin, Bob Boumanstraat 30
Tijd:                     donderdag 20.30-22.00 uur
Prijs:                    € 243,00 (22 lessen, exclusief lesmateriaal)
Start:                    04 oktober 2018
Nummer:           311.1

 

RUSSISCH 3

Zie ook  bovenstaande tekst bij Russisch 1.

Deze cursus is een vervolgcursus op Russisch 2, maar kan ook gevolgd worden door iemand die al enige kennis heeft van de Russische taal. De basiskennis zal uitgebreid worden en er zal veel aandacht worden besteed aan conversatie, zodat u aan het einde van de cursus in eenvoudige en praktische situaties (zoals op bezoek in een hotel of restaurant) kunt communiceren.

 

Lesmateriaal /kosten :- voor de cursisten die de cursus Russisch 2 al hebben gevolgd :  kosten in overleg met docent

— voor instromers : ± € 80,00 exclusief woordenboek Nederlands-Russisch/ Russisch-Nederlands.

Plaats:           Roermond BC Broekhin ,Bob Boumanstraat 30
Tijd     :          dinsdag  19.30 – 21.00  uur
Prijs     :         € 243,00 ( 22 lessen, exclusief cursusmateriaal)
Start    :         dinsdag 02 oktober 2018
Nummer:     313.1